Richard A. Bennett: A hit tápláléka

 "...ha valóban azt kívánod, hogy az Istennel együtt töltött időd gazdag és teljes legyen, akkor keress magadnak egy csöndes helyet lehetőleg reggel, amikor kinyitod a Bibliádat és gyakorold az Istennel való közösséget, - és ez legyen rendszeres.

Önmagában már az a kilátás, hogy lesznek Istennel eltöltött csendes perceid, örömteli várakozással töltheti el a szívedet. De jöhetnek olyan napok, amikor a család dolgai, hivatásbeli elfoglaltságod vagy más ügyek kötik le a figyelmedet és idődet, és rendkívül megnehezítik, hogy félrevonulj és kettesben légy Istennel. Az ilyen napok megkívánják, hogy ezen a téren igazán fegyelmezett légy, ha növekedni akarsz az Úr Jézus Krisztus szeretetében és megismerésében. Tudd meg: ha elhanyagolod a Biblia olvasását, az olyan, mintha nem is lenne Bibliád és éheznél..."

Richard A. Bennett


Tartalom:

  1. Bevezetés
  2. Mindennapi közösség
  3. A fej és a szív
  4. Imádságos felkészülés
  5. Az Istennel kettesben töltött idő
  6. A hit tényezője
  7. A szólás ideje
  8. Gyümölcs vagy tűz
  9. Jöjjetek, egyetek!

Az Evangéliumi Kiadó jóvoltából lehetőségünk van ezt a könyvet hallgatóinknak ingyenesen elküldeni!

A mű eredeti címe és kiadója: Food for Faith (Trumpet House Publishers, USA) 
A magyarországi jogok tulajdonosa és a kiadásért felel az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió.


Kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk, célunk a JÉZUS KRISZTUSRÓL SZÓLÓ ÖRÖMHÍR terjesztése. A megrendelhető könyveket mindenkinek ajándékként küldjük, aki tőlünk akár levélben (H-1428 Budapest, Pf. 4.), akár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben megrendeli.

Alapítványunk - mint minden alapítvány -, a részünkre befizetett adományokból működik, ezért örömmel és hálás szívvel fogadunk minden felajánlást.

Számlaszámunk: OTP Bp. II. 11702036-20573096

IBAN: HU25 1176 3024 1657 8885 0000 0000
SWIFT/BIC kód: OTPVHUHB

Adószám: 18007411-1-42