Már kisgyermekkoromban fogékony voltam az evangélium közléseire, azokat maradéktalanul elhittem, bár még személyesen nem ismertem az Úr Jézust. Mikor már olvasni tudtam, Nagyapának jó szokása volt, hogy az unokával olvastatta a nagy családi Bibliát. Ő szerettette meg velem az evangéliumokat. Rendszeresen imádkoztam, ahogy egy kisgyermek meg tudta fogalmazni a mondanivalóját.
Lassan egy éve várat magára az, hogy az ember visszakapja szabadságát, élvezhesse addig megszokott komfortzónáját. A teremtett világ korlátok között, félelemben éli mindennapjait figyelmeztető ítélet alatt. Épp úgy, mint egykor Noé idejében. Az ítélet következményeiből közvetlenül vagy közvetve már eddig is sokunknak kijutott. Tavaly március végétől augusztusig az én kis családomban is a szülők munkanélkülivé lettek.
hétfő, január 25, 2021

Kedves Olvasóink!

Az idei év első hírlevele sokakhoz eljutott már postai úton, de most a honlapon is elérhetővé tesszük. Isten iránti hálával gondolunk minden egyes hallgatónkra/olvasónkra, akik naponként imádságban hordoznak bennünket, és támogatják a munkánkat.

A hírlevél elérhető itt.

A MERA csapata

szerda, december 16, 2020

Megjelent az Antenna adventi száma

Örömmel adunk hírt arról, hogy hosszú szünet után újra ki tudtuk adni az Antenna magazinunkat. A szünet tulajdonképpen egy esztendő volt azoknak, akik csak papír alapon tudják készhez kapni. Talán egy kis kárpótlást jelent, hogy a magazin – története során először – 48 oldalon jelent meg, s több mint félszáz író, költő és levelező adta össze a benne megjelent gondolatokat. A koronavírus által igencsak megtépázott lelkek és idegek számára reménységünk szerint egy kis kikapcsolódást, felüdülést és mély, bibliai üzeneteket is tartogat ez a lap minden olvasójának. Hadd legyen ez amolyan kézzel fogható karácsonyi ajándék a MERA csapatától minden hallgatónknak és olvasónknak. Az aktuális és korábbi számok elérhetőek itt.

Postázási dilemmáink

Miközben előkészítettük az Antenna magazin postázását, jó néhány kérdéssel szembe kellett néznünk. Ezeket – így csokorba gyűjtve – megosztjuk most Önökkel is!