(2Móz 3:14) Nagyon áldottak számomra azok az alkalmak, amikor „időhatár" nélkül lehetek együtt Teremtőmmel, drága, szeretett Istenemmel. Amikor elcsendesedés közben nem kell az órát figyelnem, hogy mikor kell a „következő feladatot" elkezdenem, amikor „mindenről megfeledkezve" beszélhetek Drága Urammal. Évekkel ezelőtt még sok gondot okozott nekem az Úr Jézusnak az a mondata, hogy: „Az én juhaim hallják az én szómat" … (Jn 10:22) Még kétségek is támadtak bennem, hogy „akkor én valóban az Ő juhai közé tartozom-e? Hiszen én nem igen szoktam ezt hallani", de nagyon vágytam rá. Egyrészt, mert szükségem van a vezetésére, másrészt pedig, ha ez a „hallás" a biztos mutatója annak, hogy az Ő juhai közé tartozom, akkor ezt én mindenképpen el akarom érni!
„Az Úr csodásan működik…” énekeljük, de milyen nagy ajándék, ha át is élhetjük azt, amikor teljesen Ő rendezi az eseményeket! Hosszú ideje szolgálok a gyermekek között, de még egyszer sem fordult elő, hogy üres legyen a terem, amikor megérkezem. Ám egyszer mégis így esett. Igaz, hogy szünidő volt, de azért ez nagyon szokatlan - gondoltam. A megszokott csivitelés helyett teljes csönd volt…
kedd, július 02, 2019

Kedves Olvasóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy megjelent az Antenna magazinunk idei 2. száma. Az aktuális és a korábbi számok eléhetőek itt. Reméljük, mindenkinek áldására lesz!

szerda, máj. 01, 2019

Kedves Hallgatóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy az elmúlt hetekben online adásunkat megújult. Honlapunkról az aktuális adás mindig elérhető. Sajnos, több internetes rádiós eszköz, illetve alkalmazás továbbra is a régi forrásból próbálja lehívni a műsort, amit azonban már nem frissítünk. 

Az aktuális műsorfolyam elérhető a következő címeken: https://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen vagy http://stream.radio.co/s3fd8d173f/listen