Rádiós Biblia Iskola 5.: Mit tudhatunk Jézus visszajöveteléről?

Hol állunk most kétezer esztendő hamis riasztása és az általános "jövendőbe való belefáradás" után? Sorakozzunk-e fel azok közé, akik bedobták a törölközőt a próféciák tanulmányozása során a "sokkal gyakorlatibb és sokkal inkább életszerűbb témák" kedvéért.

Vagy, ha meggyőződésünk szerint nincs annál praktikusabb dolog, mint Urunk visszatérését várni, hogy tegyük ezt? Vajon várhatjuk-e, hogy "bármikor visszajöhet"? Vagy inkább azzal törődjünk, hogy felkészüljünk a próféták által megjósolt példátlan nyomorúság elkövetkező éveire? 
Herb Vander Lugt és David Branon azért írta meg e kis könyvet, hogy néhány ilyetén kérdésre válaszoljanak. Azért imádkozunk, hogy munkájuk arra késztesse az olvasót, hogy még sokkal nagyobb figyelemmel kísérje mindazt, amit a Biblia Urunk megígért visszajöveteléről mond.

Martin R. De Haan II.


Tartalom:

  • Az elragadtatás kérdésében megosztott keresztyénség
  • Miért kellene Krisztusnak többször is visszajönnie?
  • Egyesek nem osztják ezt a véleményt
  • Most látják, most nem látják
  • Az öröm világa; és a terror világa
  • A király visszajött! - hogy itt maradjon!
  • Segítsünk, hogy önök is segíthessenek másoknak
  • Krisztus visszajövetele és te?

A mű eredeti címe: What Can We Know About the Second Coming? 
Kiadta: 1988-ban a Resources For Biblical Communication 
Magyarországon megjelent a MERA gondozásában, minden jog fenntartva.
Fordította: Gaál Ferenc

Ez a kiadványunk elfogyott.


Kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk, célunk a JÉZUS KRISZTUSRÓL SZÓLÓ ÖRÖMHÍR terjesztése. A megrendelhető könyveket mindenkinek ajándékként küldjük, aki tőlünk akár levélben (H-1428 Budapest, Pf. 4.), akár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben megrendeli.

Alapítványunk - mint minden alapítvány -, a részünkre befizetett adományokból működik, ezért örömmel és hálás szívvel fogadunk minden felajánlást.

Számlaszámunk: OTP Bp. II. 11702036-20573096

IBAN: HU25 1176 3024 1657 8885 0000 0000
SWIFT/BIC kód: OTPVHUHB

Adószám: 18007411-1-42