Bemerítő János életén és szülei életén sokat gondolkodtam az elmúlt napokban, annál is inkább, mert újfent rá kellett döbbennem arra, hogy Isten órája mennyire máshogy jár, mint a miénk, de sosem késik vagy siet. Mire gondolok? Arra, hogy annak idején Erzsébet és Zakariás milyen fájdalmasan élhették meg, hogy bár tiszta és szent életet éltek, s erről a Biblia is bizonyságot tesz, de mégsem lehetett gyermekük. A gyermektelen állapotot ma is sok házaspár mély szomorúsággal éli meg, de abban az időben ez majdnem egyenértékű volt Isten büntetésével.
Jézus a tenyerembe véste az ő hatalmát. A megtérésem, bemerítkezésem után nem sokkal, egy tavaszi napon a feleségemmel a kertet gondoztuk. Én a sövényt metszettem egy egyszerű metszőollóval: bal kezemmel összefogtam a sövényágakat, a jobbal meg kezeltem a kéziszerszámot. Egyszer csak rossz fogást vettem, és a gallyacskákkal együtt a bal tenyerembe is beleharapott a penge. Tanyán nőttem fel, nem vagyok pánikolós: balta, vasvilla, kés, fűrész, lórúgás, szóval edzett vagyok ilyen téren. Rápillantok: kb. három öltés lesz a balesetin. Kiáltok a páromnak, hogy baj van, jöjjön, nézze már meg.
szerda, szeptember 22, 2021

Kedves Olvasóink!

Elkészült újabb hírlevelünk. A hírlevél elérhető itt.

A MERA csapata

szerda, szeptember 22, 2021

Kedves Olvasóink!

Isten iránti hálával adjuk tudtul, hogy honlapunkon is elérhetővé vált az Antenna idei második száma, mely elérhető itt.

Az elmúlt hettekben sokakhoz eljutott már személyesen, és reméljük annak lapjairól a hálaadás és Isten igéjének az ereje sugározhat! Köszönjük mindazoknak, akik írásaikat elküldték, gazdagítva a lap anyagát, de azoknak is, akik adományukkal hozzájárultak a kiadás és a postázás költségeihez. Köszönjük munkatársainknak is a rendkívüli elszántsággal és odaszánással végzett munkát!

A MERA csapat